Színészek, akik nem csak a filmekben nagy barátok

Seth Rogen és James Franco
Seth Rogen és James Franco - © Fotó: AFP
A közhiedelemmel ellentétben a színésztársak nem mindig riválisok, sőt. Néhányan közülük életre szóló barátságot kötöttek a forgatások alatt.

1. Courteney Cox és Jennifer Aniston

US-ENTERTAINMENT-AFI-TRIBUTE-AWARDFotó: AFP / Valerie Macon

Cox és Aniston a Jóbarátok alatt lettek igazán jóban, ez a szoros barátság pedig már 20 éve tart. Courteney volt például Jennifer esküvői tanúja, és Aniston lett Cox lányának keresztanyja.

2. Penélope Cruz és Salma Hayek

spFotó: AFP / Hector Mata

A két színésznő együtt játszott a Las Bandidas című filmben, a való életben pedig már több mint 20 éve barátok. Cruz egyszer elmondta, hogy amikor még nem volt gyerekük, „tojásnak” hívták a másikat, mert egy csomót aludtak – tisztára, mint ahogy fészekben pihennek a tojások.

3. Matt Damon és Ben Affleck

Premiere Of Warner Bros. Pictures' "Live By Night"Fotó: AFP / Robyn Beck

A Good Will Hunting-ban és a Dogmában is szerepeltek együtt, több mint 35 éve ápolnak baráti kapcsolatot. „Együtt nőttünk fel” – mondta egyszer Matt Damon. „Mindketten ugyanabba voltunk szerelmesek: a színészetbe és a filmkészítésbe. Kölcsönösen tápláltuk a másik megszállottságát az évek alatt, ez pedig egy életre összekötött bennünket.”

4. Cameron Diaz és Drew Barrymore

BRITAIN-ENT-CINEMA-DIAZFotó: AFP / Leon Neal

Néhányan azt gondolják, hogy ők ketten a Charlie angyalai forgatásán találkoztak, de Diaz és Barrymore már azelőtt is összefutott egymással egy kávézóban. Utóbbi szerint előbbi a leghűségesebb és legmegbízhatóbb barát. „Nem mintha valamelyikünk börtönbe megy mostanában, de ha így lenne, ő (Diaz) bejutna, és megszöktetne”- mondta egyszer Barrymore.

5. James Franco és Seth Rogen

frFotó: AFP / STR

A két színész a Különcök és stréberek nevű sorozat munkálatai közben lett nagyon jóban egymással, valamikor a 2000-es évek elején. Később több közös filmben is játszottak együtt.

6. Brad Pitt és Goerge Clooney

pcFotó: AFP / Joe Klamar

Pitt és Clooney barátsága az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi munkálatainak idején indult. Hamar rájöttek például arra, hogy nagyjából egyforma a humorérzékük. A kapcsolat végül majdnem odalett, Angelina Jolie ugyanis állítólag nem kedvelte Amal Clooneyt, de mivel Pitt és Jolie már elváltak, a színész nyugodtan mehet látogatóba Clooneyékhoz, amikor csak akar.

7. Ashley Tisdale és Vanessa Hudgens

US-ENTERTAINMENT-PIRATES OF THE CARIBBEANFotó: AFP / Valerie Macon

Őket a High School Musical forgatása hozta össze, egy csapásra a legjobb barátokká váltak. Nyáron együtt vakációznak, és mindkettejüket ugyanaz a művész tetoválta. Természetesen egymás esküvői tanúi is voltak.

8. Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire

US-ENVIRONEMENT-ART-DICAPRIOFotó: AFP / Emmanuel Dunand

Tobey és Leo egy meghallgatáson találkozott egymással valamikor a nyolcvanas évek végén. Sokszor szerepeltek már együtt a nagyvásznon, de ezek közül is kiemelkedik a 2013-as A nagy Gatsby. A hírek szerint egymást segítették abban, hogy megkapják a szerepeket.

9. Tom Hiddleston és Chris Hemsworth

hhFotó: AFP / Joe Klamar

A két színész a Thor forgatásán ismerkedett meg egymással. Eredetileg Hiddleston játszotta volna a címszereplőt, de végül Hemsworth kapta meg a szerepet, ez viszont egyáltalán nem szabott gátat barátságuknak. Munka után például gyakran előfordult, hogy együtt lógtak. Hiddleston elmondása szerint a Thor: Sötét világ forgatása alatt egy kis házban laktak egy vulkán lábánál, és sokszor főztek együtt, és egész éjszakákat beszélgettek át némi bor társaságában.

10. Sandra Bullock és Ryan Reynolds

rbFotó: AFP / Robyn Beck

Reynolds szerint a Nász-ajánlat című film kettejük régi barátságának eredménye. – Régóta ismerjük egymást, olyan, mintha az ember a családtagjával dolgozna – mondta egyszer Reynolds.

Forrás: Bright Side


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Mindannyian szeretjük a filmek varázslatos világát. Szellőző csatornákban kúszó, rosszfiúkra vadászó zsarukat, gigantikus lángorkánból kisétáló titkosügynököket máshol nem is nagyon látunk, hisz ezek mind csupán a filmkészítők fejében léteznek. Mi mégis hajlamosak va...

Egy átlagos mozinéző gyakorlatilag semmit sem lát abból, hogy mi történik a színfalak mögött. A Bright Side nemrég összeszedett néhány hollywoodi forgatási titkot, ami sokaknak újdonság lehet. Julia Roberts nem akart meztelen jelenetet vállalni a Micsoda nő! forgatásán. A rendezőnek sikerült mego...