röplabda

2019.11.24. 08:13

Simán nyert a TFSE Debrecenben

A DSZC-Eötvös DSE az élcsoportban található Testnevelési Főiskola SE csapatát fogadta a női röplabda NB I.-ben szombaton délután.

Fotó: DSZC Eötvös DSE

Bár a mérkőzés esélyesének a vendégek számítottak, azt nem sokan gondolták, hogy a legutóbbi Gödöllő elleni siker után az eötvösös lányok ezúttal bátortalanul lépnek pályára.

A kezdő játékrészben gyakorlatilag hiba nélkül játszott a TFSE, amely nagy különbséggel győzött.

A második és harmadik szettben már voltak felvillanásai a házigazdáknak, a harmadik játszma elején kétszer vezettek is, de a gyorsabb és pontosabb röplabdát játszó fővárosiak megérdemelten nyerték a mérkőzést.

Hazai szempontból annyi pozitívuma volt a találkozónak, hogy újabb fiatal játékosokat avatott az NB I.-ben a klub, hiszen a mérkőzésen hat (!) középiskolás lépett pályára, és mellettük több első- és másodéves egyetemista is játéklehetőséget kapott.

DSZC Eötvös DSE – TFSE 0:3 (-4, -13, -11)

DSZC Eötvös DSE: Fehér Anna Ditta, Ratkos Petra, Tóth Kinga, Vass Vivien, Szilágyi Csenge, Béni Kitti. Csere: Takács D Orsolya, Smidróczki Dóra (liberók), Tóth Vanessza, Molnár Vivien, Fehérvári Vivien, Kozma Kitti, Pálfi Kitti, Kovács Anett. Edző: Szombathy András

A DSZC-Eötvös DSE legközelebb november 29-én, pénteken 19 órától a Palota SC ellen játszik a DSZC Mechwart András Szakgimnáziumában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában