Szétverte a kaputelefont, mert nem tudott bejutni a házba

Szétverte a kaputelefont, mert nem tudott bejutni a házba
© Fotó: police.hu
Debrecen – A rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a nővel szemben, aki egy debreceni társasház kaputelefonját megrongálta.


A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 45 éves K. Józsefné ellen.

A nyomozás adatai szerint 2015. augusztus 14-én 18 óra körül a gyanúsított be akart jutni debreceni, Ibolya utcai lakásába, de nem tudott, miután a kaputelefonba többször is sikertelenül ütötte be a kódját.

A 45 éves nő ezért annyira dühös lett, hogy többször beleütött a kaputelefonba, valamint a nála lévő kulccsal is megrongálta azt. Ezt az egyik ott lakó férfi észrevette, és rászólt a nőre, majd telefonon értesítette az esetről a rendőrséget.

A helyszínre érkező rendőrök K. Józsefnét elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– police.hu –