Széthúzás a Ferrarinál?

Széthúzás a Ferrarinál?
A spanyol média szerint Felipe Massa ismét szúrt egyet Fernando Alonsón – a spanyol csitítja az izgalmakat azzal, hogy semmi sem érdekli kevésbé.

Az, hogy Fernando Alonso és Felipe Massa ebben az életben nem lesznek a legjobb barátok, már a 2007-es Európa Nagydíjon egyértelművé vált, amikor a két versenyző előbb a pályán, majd mellette folytatta párbaját. Most a spanyol és a brazil csapattársak a Ferrarinál. Robbanásveszélyes kombináció ez?

Massa már megengedett magának néhány csípős megjegyzést, amiből a spanyol sajtó azt szűrte le, hogy Massa jóval negatívabb csapattársa iránt. Példának okáért Massa szerint Alonsónak sokkal keményebben kellene dolgoznia azért, hogy a csapatba illeszkedhessen.

 És hogy az új Ferrari-sztárnak a híres-hírhedt Crashgate-ügyről a kezdettől tudnia kellett. Ezen kívül a kétszeres világbajnok – csapattársa szerint – Michael Schumacher sokat emlegetett visszatérése után már nem sokáig nevezhető a legjobb Forma-1-es pilótának.

A Ferrari rögtön megpróbálta elcsitítani a nézeteltérés hangjait és kijelentette, hogy a spanyol sajtó néhány cikke Massa szavait tévesen adta vissza. A brazil hazája sajtójának adott interjújában egészen más szövegkörnyezetben mondta, ahonnan kiragadva idézték.

Alonso a maga részéről szívesebben vitatkozik szemtől-szembe egy asztal mellett ülve és elmondja, hogy kevéssé érinti az egész: „Igazából nem tudom, miről is van itt szó. Bennünket ezek a dolgok nem igazán zavarnak.” A kapcsolata minden Ferraris csapattaggal tökéletes: „A Ferrarinál az első pillanattól jól érzem magam és a legszívélyesebb fogadtatásban részesültem. Az egész olyan, mint egy nagy család.”

Formula.hu