Szerződést bontott a Vidi Varga Józseffel

Akt.:
Varga a DVSC elleni augusztusi meccsen
Varga a DVSC elleni augusztusi meccsen - © Fotó: Kovács Péter
Székesfehérvár – A Mol Vidi FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Varga Józseffel, a DVSC-ben nevelkedett játékossal.

„A válogatott labdarúgó az elmúlt bő két évben 45 bajnokin, kilenc nemzetközi találkozón és három Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára Vidi-mezben. Tekintettel Varga József érdemeire és hozzáállására, valamint a klub érdekeire, nem gördítünk akadályt a játékos távozása elé, a közös megegyezéssel történő szerződésbontást követően Varga József szabadon tárgyalhat az érdeklődőkkel. A debreceni születésű sportember további pályafutásához sok sikert kívánunk!” – olvasható a klub honlapján.

Az már előjele lehetett a szerződésbontásnak, hogy a lokisták korábbi kedvence nem került be a Vidi Európa-liga-keretébe. A középpályás ebben a szezonban mindössze három bajnoki mérkőzésen lépett pályára Marko Nikolics csapatában, a BL-selejtezőben pedig négy találkozón szerepelt.

Frissítés: kiderült, Varga a Puskás Akadémiánál folytatja pályafutását, a középpályás három évre írt alá a klubnál – közölte honlapján a felcsúti együttes.

HBN