Szerszámokat vitt el

Hajdúhadház – A hajdúhadházi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást egy helyi férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint egy hétvégi házból szerszámokat vitt el.

Egy férfi 2015. március 8-án 8 óra 38 perckor telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy Hajdúhadházon, egy Petőfi utcai hétvégi házból ismeretlen tettes szerszámokat vitt el. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként 2015. március 18-án 10 óra 30 perc körüli időben hajdúhadházi otthonában elfogták R. Lászlót, akit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A 18 éves férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság a férfi ellen a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés