Szerető gazdira várnak kutyák és macskák

Szerető gazdira várnak kutyák és macskák
© Fotók: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE
Debrecen – Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat.

Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább 2 alkalommal a kiválasztott állattal. A menhelyet a Mészáros Gergely kert 0452/2 szám alatt találhatják. A családkereső állatok csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók meg. Egyeztetés és egyéb információk: az info@debrecenikutyahaz.hu e-mail-címen vagy a 06 20/402-4301-es telefonszámon. A menhely honlapja itt elérhető.

Cimbalom imádni való, bújós, ragaszkodó, féléves kölyök. Várhatóan maximum közepes méretűvé cseperedik majd. Benti vagy kinti-benti helyet keresünk számára, ahol teljes értékű családtagként bánnának vele.

Mandolin 2,5 éves szuka. Másik kutya mellé javasolt leginkább, szereti a kutyák társaságát. Gyerekekkel nagyon barátságos, kedves. Tökéletes családi kutya, szívesen elkísérné a családot nyaralásokra, kirándulásokra is.

Shelgon körülbelül 5 éves, nagyon kedves, bújós, kan kutya. Játékos, pórázon szépen sétál, gyorsan tanul. Benti vagy kinti-benti tartásra keresünk számára családot.

Szaffi barátságos, kedves macska. Egyedüli cicának javasoljuk, de egyébként szereti a társaságot is. Kizárólag benti tartással keresünk neki gazdit.

Vivi 8 hónapos, fiatal cica. Félénk, de könnyen barátkozik, más cicákkal is jó a kapcsolata. Kizárólag benti tartással keresünk neki gazdit.

HBN|Fotók: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE