ügyeleti hírek

2019.09.22. 11:08

Csatornapart lángolt, fél hektáron égett a szemét szombaton

Mindemellett Hajdúdorognál szalagkorlátnak csapódott egy autó, a 42-es főút mellett pedig lángra kapott a száraz avar.

Fotó: Illusztráció / Pixabay

Szalagkorlátnak csapódott egy személyautó szombat hajnalban Hajdúdorog közelében, az M3-as autópályán. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A balesetben nem sérült meg senki – tájékoztatta lapunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Berendezési tárgyak lobbantak lángra a Hajdúszoboszló külterületén található Körte dűlőn, egy hétvégi ház egyik szobájában. A tűzhöz a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Száraz avar égett mintegy ötven négyzetméteren tegnap délelőtt Berettyóújfaluban, a 42-es számú főút mellett. A helyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Kigyulladt egy gáztűzhely szombat délután Hajdúszoboszlón, a Sólyom utcában. A lángok nem terjedtek át a konyha további részére, így a város hivatásos egysége egy vízsugárral az utómunkálatokat végezte el.

Négyszáz négyzetméteren lángolt a száraz avar és a növényi hulladék Debrecen külterületén, a 33-as számú főút mellett. A cívisvárosi hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a tűz továbbterjedését.

Csatornapart égett Berettyóújfalu közelében szombat délután. A hétszáz méter hosszan lángoló tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a helyi hivatásos tűzoltók.

Fél hektáron égett az összehordott szemét szombaton késő este Debrecenben, a Panoráma úton. A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, akik egy vízsugárral oltották el a tüzet – közölte Papp-Kunkli Nóra tűzoltó hadnagy.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. A szolgálatot ellátó állomány 7 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 14 személyt állítottak elő, közülük 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában