Szerető gazdira és biztonságra vágynak

Szerető gazdira és biztonságra vágynak
© Fotók: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE
Debrecen – Az állatvédők továbbra is várják a gazdik jelentkezését.

Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat. Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább két alkalommal a kiválasztott állattal.

Ezúttal néhány kutyust mutatunk be az olvasóknak, és olyan családok jelentkezésére várunk, akik úgy érzik, a négylábú kedvenc is családtag, és felelősen, hosszú távon gondolkodnak. A menhelyet a Mészáros Gergely-kert 0452/2 szám alatt találhatják. A családkereső állatok csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók meg.

Egyeztetés és egyéb információk: az info@debrecenikutyahaz.hu e-mail-címen vagy a 06 20/402-4301-es telefonszámon.

Ukulele 2015-ös születésű, kis testű, kedves, szelíd kan. Imádja, amikor simogatják. Szeret sétálni, aktív kutya.

Rudi egy mosolygós, kedves, 6 éves, kis termetű kan kutyus. Pórázon szépen sétál, kis gyakorlást igényel még.

Summerred egy bájos, “pusziosztó”, 1 év körüli kislány. Minden kutyával barátságos, szereti a gyerekeket, pórázon szépen sétál.

Fuji 1 éves, nagy testű, barátságos, kan kutyus. Nagy mozgásigényű, ezért másik kutya mellé ajánljuk legfőképp. Minden kutyával jól kijön.

HBN|Fotók: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE


Debrecen - Az állatvédők továbbra is várják a gazdik jelentkezését. Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat. Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább két alkalommal a kiválasztott állattal. Ezúttal néhány kuty...