Szerető gazdi után szimatolnak

Akt.:
Szerető gazdi után szimatolnak
© Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE
Debrecen – Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat.

Az örökbefogadás egyik feltétele, hogy a gazdijelöltek legalább két alkalommal ismerkedjenek a kiválasztott állattal.

Látogatási idő: csütörtök 8-12 óráig, szombat és vasárnap 8-12 óráig. Bővebb információt az egyesület e-mail címén vagy a 0620/402-4301-es telefonszámon kaphatnak.

effie_Effie kétéves szuka, eddigi életét láncon töltötte a kert hátsó részében, így barátságossá, de félénkké vált. Pórázon láb mellett szépen sétál, kutyákkal semlegesen viselkedik. Kisebb gyermekek mellé nem ajánlott, a hirtelen zajoktól és mozdulatoktól fél.

doki_Doki barátságos, bújós kutya. Nem túl aktív, de nagyon szeret sétálni, felfedezni. Imádja az embereket, egy kis simogatásra bármikor kapható. Szobában nem rombol, tökéletes választás gyerekek mellé is, illetve lakásba.

naki_Naki kedves, egyéves szuka. Aktív, nagyon játékos. Imádja az embereket, kéri a simogatást. Szobatiszta, nem rombol, de nagy mozgásigénye van. Benti, vagy kinti-benti tartásra fogadható örökbe.

Kutyust vagy cicust magunkhoz venni nem csak akkor mulatságos, amikor a kisállat még kölyök, cuki és játékos. A felelősség az első pillanattól az utolsóig szól, és kedvencünkkel nem pusztán házőrzőt vagy társat, hanem családtagot is nyerünk magunknak. Csak annyi állatot szabad magunknál tartani, amennyit megfelelően el tudunk látni. Légy velük jóban, rosszban, öregségben! (legyjogazdi.blog.hu)

HBN