Szeretne több nyelven beszélni? Mi felkészítjük!

Szeretne több nyelven beszélni? Mi felkészítjük!
Mára mindenki számára egyértelművé vált, hogy nyelvtudás nélkül nehéz boldogulni az életben. Ezért különösen fontos, hogy bárkinek lehetősége legyen nyelvtudást szerezni és kommunikálni idegen nyelveken. Az Oxford Nyelviskola folyamatosan megteremti a lehetőséget a nyelvtanulásra.

Nyelviskolánk 1998-ban jött létre azzal a céllal, hogy minőségi nyelvoktatást nyújtson elérhető áron a Debreceniek, illetve a város vonzáskörzetében élők számára. A minőségi oktatás, illetve az alacsony, mindenki számára megfizethető árfekvés biztosítása iskolánk két legfontosabb alapelve.

Az Oxford Nyelviskola 2003-tól Akkreditált Felnőttképzési Intézményként is működik, ugyanettől az évtől Akkreditált Képzési Program alapján oktatunk.

Nyelvtanfolyamainkat 12 szinten indítjuk kezdőtől felsőfokig angol, német és olasz nyelven kihelyezett céges és lakossági csoportjaink számára egyaránt. Mindemellett hangsúlyt fektetünk a már megszerzett nyelvtudás szinten tartására is.

A csoportokat ingyenes szintfelmérő alapján alakítjuk ki. A hatékony tanulás elérése érdekében tanulócsoportjaink létszáma általában 4-6 fő.

Havi részletekben lehet a tandíjat fizetni, a kurzusokat ingyenes próbanyelvvizsgával zárjuk.

Sokak számára nehéz kiigazodni a nyelvvizsgák bőséges választékában. Mi széleskörű segítséget tudunk nyújtani azoknak, akik nyelvvizsgát szeretnének tenni. Iskolánk 11 nyelvvizsgára készíti fel tanulóit, ezek közül nem csak általános, hanem szakmai nyelvvizsgára felkészítést is vállalunk.

A nyelviskola kizárólag nyelvtanári diplomával, valamint szakmai gyakorlattal rendelkező nyelvtanárokat, és speciális szaknyelvekben jártas nyelvtanárokat alkalmaz.

Nyelviskolánkban hallgatóink üzleti, gazdagsági, idegenforgalmi, turisztikai, valamint vendéglátó szaknyelv területén is jártasságot szerezhetnek.

Volt tanítványaink gyakran felkeresik iskolánkat a magasabb szintű nyelvtanulás érdekében.

Munkánk eredményességét bizonyítja, hogy sokan tettek és egyre többen tesznek sikeres nyelvvizsgát.

Az Oxford Nyelviskola a város szívében, egy csendes utcában található. Itt nyugodt és barátságos körülmények között szerezheti meg a nyelvtudását.

Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el iskolánkba, a Rákóczi utcába!