Szereptévesztésben a kormány

Szereptévesztésben a kormány
Kövér László, a Fidesz Országos Választmányának elnöke abaújiakhoz szólt Encsen. Az elnök nem teketóriázott, keményen bírálta a kormánypártok munkáját.

Mint megjegyezte, amennyiben a polgári szövetség követett volna el annyi, és olyan súlyos hibákat, mint a jelenlegi kormánykoalíció, nem bírta volna ki a ciklust irányító pozícióban. – Magyarország gazdasága emelkedő pályán volt a Fidesz idején, most egy mélyen leszálló ág a jellemző. Felmerül a kérdés, milyen jövőképe lesz az utánunk következő generációknak, akik majd nyögni fogják az eladósodás politikájának minden kínját. A jelenlegi kormány szereptévesztésben szenved – húzta alá Kövér László – nem vették észre 2002-ben hogy választást nyertek, mert – akkor és azóta is – a Fidesz rugdosásával vannak elfoglalva.

Puccsal buktatták meg Medgyessy Pétert, a mostani miniszterelnök csak saját haszonszerzésével foglalkozik, jut pénz milliárdos kampányra, miközben az észak-keleti területek mély válságban vannak. – Kövér László szerint ugyan a rendszerváltás megtörtént, a kádári rezsimnek sikerült átmenteni a hatalmát, minden érdekli őket, csak az ország sorsa nem. Egy cél lebeg előttük, bármilyen áron megnyerni a választást, mert ha buknak, akkor minden nemzetellenes trükkjükkel el kell számolniuk.

Serfőző László