Szerencsét hozott a Meseautó egy debreceni családnak

Bódor Edit és a nyertesek
Bódor Edit és a nyertesek - © Fotó: Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft.
Debrecen – Merthogy ők vásárolták meg a tízezredik belépőt a Nagyerdei Szabadtéri Színház előadására.

A Madách Színház országos ősbemutatójára, a Meseautó musical előadására vett jegyek Károlyi-Szabó Erzsébetnek és családjának további három előadásra szóló belépőket, Debrecen Város Borát és más értékes ajándéktárgyakat is jelentett. Kislányával együtt ő volt ugyanis az a szerencsés vásárló, aki a Kölcsey Központ jegypénztárában a Nagyerdei Szabadtéri Színpad tízezredik jegyét vette meg.

Bódor Edit, a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője az ajándékok átadásakor elmondta, a Nagyerdei Szabadtéri Színpad 22. évada június 15-én startolt el és két hét alatt elérte máris tízezer jegy fogyott el. A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. idén 15 nagyszínpadi előadás bemutatására vállalkozott, amelyekkel nem csak a helyi, hanem Debrecen vonzáskörzetében élő közönségünket, valamint a tágabb belföldi, illetve külföldi turizmus vendégeit is meg kívánja szólítani.

A színházi produkciók összesen 20 előadásban kerülnek bemutatásra. Legközelebb július elsején és másodikán országos premier keretében mutatják be a Nagyerdőn az Orlai Produkciós Iroda “Egy
fenékkel két lovat” című zenés komédiáját.

– Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés