Szerdán trófeát nyerhet a Loki

Szerdán trófeát nyerhet a Loki
A három sorozatban is érdekelt DVSC-TEVA a Pakssal csap össze a Ligakupa döntőjében.

 

Bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa – ebben a három sorozatban érdekelt még a Loki a tavasszal és szerdán az utóbbi versengés fináléjára kerül sor a kecskeméti stadionban. Az ellenfél az a Paksi FC együttese lesz, amelyet két és fél hete bajnoki mérkőzésen Adamo Coulibaly vezérletével 3–1-re vertek a piros-fehérek. Az idő közben a kispadon Gellei Imrét Kis Károlyra cserélő paksiak a Haladást, az Újpestet és a Ferencvárost megelőzve végztek a csoportjuk élén a középdöntőben, úgy, hogy veretlenek maradtak a kvartettben.

Még triplázhatnak

A DVSC-TEVA csupán a tavasz elején kapcsolódott be a küzdelmekbe (a nemzetközi kupákban szereplő csapataink felmentést kaptak az ősszel a Ligakupa kötelezettségei alól), és a Nyíregyháza-Honvéd-Videoton hármast utasította maga mögé. A bajnokcsapat lehet az első olyan gárda, amely triplázni tud, hiszen a Magyar Kupában is döntősök Bernáthék és a bajnoki aranyra is eséllyel pályáznak.

Amennyiben szerdán sikerül legyőzni az atomvárosiakat, akkor először végez a DVSC az élen a Ligakupában: két éve a fináléban maradtak alul a hajdúságiak, tavaly pedig a csoportküzdelmek során véreztek el.

Információink szerint a döntőben pályára lépő debreceniek amolyan vegyes összeállításban állnak föl, tehát rutinosabb és fiatal labdarúgók egyaránt helyet kapnak majd a kezdőben.

A DVSC-TEVA–Paks Ligakupa-döntőt a Hajdú Online (www.haon.hu) és a Sport 1 18 órától élőben közvetíti. HBN-TN