Szerdán olvashatták a HAON-on

Szerdán olvashatták a HAON-on
Hajdú-Bihar – Megérkezett Rigába a DVSC-TEVA, az útról és a szerdai nap történéseiről a helyszínről tudósított Önöknek sportriporterünk. Közzétettünk egy kompromittáló videót egy debreceni buszsofőrről, interjút készítettünk Tóth Róberttel, a sikeres hajdúdorogi forgatókönyvíróval, és utánajártunk az egyik elkeseredett Szalkai utcai lakó panaszának.


Ennyi volt, betelt a pohár az egyik Szalkai utcai lakónál
Debrecen – „Türelmes ember vagyok, de most már sok, amit a Duna Aszfalt művel a Szalkai utcán!” – így kezdődik egy ottani lakó nemrég beküldött panaszos levele.

szalkai


A hajdúdorogi kukoricástól egészen Hollywoodig
Hajdúdorog – Tóth Róbert Busy Day, azaz Mozgalmas nap című filmforgatókönyve Amerikában kelt életre. Interjú.

forgatokonyv


Emlékeznek a buszsofőrre, aki otthagyta az utasokat és menet közben kiugrott a pékségbe?
Debrecen – Nemrég számoltunk be az esetről, amely Debrecenben, a Bethlen utcai megállóban zajlott le, és igen nagy visszhangot keltett. Bármi is történt valójában, az a videón tisztán és megkérdőjelezhetetlenül látszik, amint a buszsofőr elhagyja a járművet, kiugrik a közeli pékségbe és beszélgetésbe elegyedik, amíg a buszon ülő utasok nyitott ajtóknál várakoznak.

sofor


Lettországban meccsel a Loki
Csütörtökön 18 órától fontos Európa Liga-mérkőzést játszik a DVSC csapata a lett Skonto FC ellen. Kollégánk a Lokival tartott, a nap folyamán folyamatosan közöljük a legfrissebb helyszíni információkat a DVSC háza tájáról, a csütörtöki találkozót pedig élőben közvetítjük portálunkon.

loki_


Ezek a pazar programok színesítik a debreceni nyarat
Nálunk megtekintheti, hogy milyen programokkal várja Önt a cívisváros.

programok_


A Veolia hosszú távon tervezi megtartani az E.ON-tól nemrég átvett debreceni erőművet
Több évtizedre szóló jelenléttel tervez Debrecenben és Nyíregyházán is a Veolia Energia Magyarország Zrt. azt követően, hogy a társaság vette át az E.ON-tól mindkét városban a helyi távhőtermelés alapjául szolgáló erő- művi blokkokat – közölte a megvásárolt cégek ügyvezetője szerdán.

eromu_


Róna Péter szerint az euró úgy rossz konstrukció, ahogy van
Budapest – A közgazdászprofesszor azt mondja, a görög adósság egy részét el kellene törölni, a többit pedig átütemezni.

GREECE-FINANCE-ECONOMY-STRIKE


A DKV hazavisz a Campusról
Debrecen – A DKV Zrt. az idén először, éjszakai autóbuszjáratok beállításával szervezi meg a fesztiválozók hajnali hazajutását. A járatok 2015. július 24, 25 és 26-án, pénteken, szombaton és vasárnap közlekednek majd.

campus


Olvasói levél: Gondok vannak a városi kamionforgalommal?
Debrecen – Azt veszem észre, hogy ugrásszerűen megnőtt a kamion tranzitforgalom az M35 autópálya 4-es főúttal való csatlakozásától a 47-es út kivezetéséig (a Szoboszlói út-Erzsébet utca-Homokkerti felüljáró-Mikepércsi út útvonalán). Román, lengyel, bolgár és néha magyar kamionok vonulnak, egy-egy lámpaváltás idején 3–5 kamion is átcsusszan a Mikepércsi úton 60–70 km/óra sebességgel, majd utána araszol az Erzsébet utcán…

kamion