Helyi közélet

2014.08.28. 08:49

Döntés „belső pályázók” között

Debrecen - Ketten jelentkeztek Szele Barnáné utódjának, s mindketten alkalmasnak találtattak.

Debrecen - Ketten jelentkeztek Szele Barnáné utódjának, s mindketten alkalmasnak találtattak.

A debreceni Egyesített Bölcsődei Intézményének vezetője, Szele Barnáné év végével nyugdíjba vonul. Posztjára az önkormányzat pályázatot írt ki. Július 31-ei határidőig ketten jelentkeztek, s mint a közgyűlési előterjesztésből kiderült, mindketten alkalmasnak találtattak a feladatra.

Közel 30 éve a pályán

Nagy Béláné az Angyalföld téri tagintézmény bölcsődevezetője 28 éve dolgozik jelenlegi munkahelyén. 2008-2009 között a honvéd utcai tagintézménynek volt a vezetőhelyettese, majd 2009 szeptemberében az Angyalföld téri tagintézmény vezetésére kapott vezető megbízást. „Szakmai programja konkrét, megvalósítható, innovatív elképzeléseket tartalmaz. Vezetési elképzeléseiből egy demokratikusan gondolkodó vezető képe rajzolódik ki” – olvasható a pályázatát bíráló eseti bizottság véleménye.

Központban a minőség

A másik pályázó a Varga utcai tagintézmény bölcsődevezetője, Papné Gyöngyösi Katalin. Ő 2005-től dolgozik az Egyesített Bölcsődei Intézmények kötelékében, előtte kollégiumi nevelő volt Berettyóújfaluban. Papné 2009 óta látja el a Varga utcai tagintézmény megbízott bölcsődevezetői posztját. „Szakmai programja megvalósítható, középpontjában a minőségi szolgáltatás biztosítása áll, amelyet az igénybe vevők, a fenntartó, a szolgáltatók és a társadalmi érdekek oldaláról közelít meg” – írta róla az eseti bizottság.

A végleges döntést csütörtökön hozzák meg a képviselők.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában