Szépségverseny Sajószentpéteren

Szépségverseny Sajószentpéteren
Sajószentpéter – A tavalyi siker után idén is megrendezték a Szentpéter Szépe elnevezésű szépségverseny Sajószentpéteren, a Művelődési és Sportközpontban.

A döntőben tizenkét gyönyörű lány versenyzett a koronáért. A lányoknak már hetekkel a döntő előtt sok elfoglaltságuk akadt.Készültek a nagy megmérettetésre, járni és pózolni tanultak a kifutón, vendégeskedtek a BorsodChem és a Hajdúszoboszlói Hotelben, és még közös táncprodukcióval is meglepték a zsűrit és a nézőket. A nagy napon először úgynevezett utcai viseletben vonultak fel, majd a férfiak legnagyobb örömére, egy kicsit lengére vették és bikiniben pózoltak, az est fénypontjaként báli ruhába öltöztek. Amíg a szépségek öltöztek, a színpad addig sem maradt üresen, látványos produkciókkal szórakoztatták az érdeklődőket. A délután folyamán mazsorett bemutatót, salsát, body building show-t, aerobik bemutatót és hastáncot láthattak a nézők. Aztán elérkezett a nagy pillanat, a zsűri hat lányból választotta ki a legszebbet. A hat lány különdíjasokként rengeteg ajándékot vehettek át, és a győztes is közülük került ki.A harmadik helyezett Fábián Kitti lett, a második Budaházy Szandra.
Szentpéter Szépe, aki a tavalyi győztestől vehette át a koronát, Márkus Bea. Bea egy évig viselheti ezt a megtisztelő címet, a korona mellé természetesen sok ajándék is jár.
– Fotók és szöveg: Heiszman Adrienn –