Szépségtippek nőknek a közelgő nyári szezonra

Szépségtippek nőknek a közelgő nyári szezonra
© Fotó: nepszava.hu
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Legyen szó ruháról, körmökről vagy hajról, az apró részletek sokat számítanak.

A nyár közeledtével ismét előkerülnek a lengébb, kihívóbb ruhák, azonban egy-egy rosszul kivitelezett ötlettel elronthatjuk az összképet. Dukai Regina modell elárulta, mik azok a gyakori hibák, amikre érdemes odafigyelni.

A szoknyák és sortok mellett ma már általános viseletnek számít a leggings, azonban sokan összekeverik a nadrággal. – Sajnos sokszor látom, hogy a lányok rövid pólóval, felsővel viselik a leggingset, ami több helyen is áttetsző és így talán többet is mutat, mint kellene. Én vallom a kevesebb néha több elvet, hordjuk például egy szép tunikával, így kifinomult és stílusos maradhat a szettünk – kezdte Regina.

– A magassarkú cipő elengedhetetlen egy nő ruhatárában, de még fontosabb, hogy tudjuk is viselni. A különböző magasságú és formájú cipők nem mindenkinek állnak jól, így azt javaslom a lányoknak, hogy legyenek türelmesek egy cipővásárlás alkalmával. Próbáljanak ki minél több típust, ugyanis nem baj, ha nem tíz centiméteres a sarok, viszont biztonsággal tudják viselni – folytatta a csinos modell.

Az ízléses, gondosan összeválogatott szettek mellett ugyanolyan fontos az ápolt és szép köröm, ma már egyáltalán nem divat a hosszú, hegyes stílus. – Azt tanácsolom, hogy ha műköröm mellett dönt valaki, akkor is rövidet válasszon, és inkább hagyja el a köveket, csillámokat. Ha szeretnénk kicsit kihívóak lenni, úgy érdemes kísérletezni a nyár slágereivel, a neon színekkel – javasolja Regina, aki kiemelten fontosnak tartja az egészséges és csillogó hajat. – A póthaj még egy elég nagy hibalehetőség, sajnos nagyon csúnya, ha nincsen összevágva a saját hajjal. Legyen szó ruháról, körmökről vagy hajról, az apró részletek sokat számítanak – véli a modell.

HBN
hirdetés