Szépségtippek 40 évtől, mert ön megérdemli

Akt.:
Nyugodtan növelhetjük a kényeztető arcmaszkok számát
Nyugodtan növelhetjük a kényeztető arcmaszkok számát - © Illusztráció: Thinkstock
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – 40 fölött a szépségápolási rutinokra fokozottan kell figyelni, továbbá új szokásokat célszerű bevezetni.

Persze nem arról van szó, hogy amit 39 évesen használtunk, az nem felel meg 40 évesen, de biztos más is érzi, hogy a bőre már nem olyan rugalmas és egyre inkább hajlamos a kiszáradásra, fakóbb szín felvételére. Ennek a magyarázata a korban keresendő, de szerencsére manapság már igazán könnyen tehetünk ellene. Először is felejtsünk el mindent, ami szárít, tehát a tonikokat, alkoholos tisztítókat. Helyettük válasszunk krémes sminklemosókat és mindenképpen tartalmas, mélyhidratáló krémeket. Nyugodtan növelhetjük a kényeztető arcmaszkok számát. Mivel a bőrsejtek ebben a korban már nehezebben, lassabban újulnak meg, ne heti egy, hanem két alkalommal használjunk bőrradírt, emellett érdemes havonta egy-két alkalommal meglátogatni a kozmetikust, aki még célzottabban tudja kezelni az idősödő bőt.

Tudta?

A mimikai ráncok csökkentésére vannak olyan készítmények, amelyek őssejtes hatóanyagokat kombinálnak ránctalanító hatású pep­tidekkel. Ezek a peptidek a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat. Válasszunk magas kollagén- és hyalurontartalmú krémeket, és mindenképpen használjunk szemránckrémet is! Fontos, hogy a megfelelő problémára a megfelelő szemkörnyékápolót válasszuk.

Táskás szemekre például olyan terméket (antiödémás hatású tetrapeptidet is tartalmazzon), mely elősegíti a szem alatti táskák visszahúzódását, és láthatóan csökkenti a felgyülemlett zsírtól és víztől megduzzadt szemhéjat – olvastuk a Lifestyle Communications közleményében.

– HBN –


Sok bizarr dolgot megtesznek a nők a szépség érdekében, de ez azért talán már túl megy minden határon. Ez a nő napi szinten vedeli a kutyája vizeletét, és állítása szerint csodákat művelt vele: elsősorban a bőrével, elmúltak ugyanis a pattanásai, és valósággal ragyog, amióta ezt a "csoda italt" iszo...

A szépség relatív dolog. Persze, ha valaki királyi családba születik (vagy házasodik) akkor sokkal kritikusabb vele mindenki. Nézzük meg, hogy a különböző országok kiket tartanak a világ legszebb kékvérű embereinek – persze, nem csak külsejük alapján. Ránija jordán királyné: Leginkább filantróp...