Szépségkirálynőből szellemlány: nemzetközi koprodukcióban láthatjuk majd viszont a vidéki szépséget

Muszka Gréta
Muszka Gréta - © Fotó: archív
Budapest, Debrecen – Idén augusztusban a cívisvárosi születésű Muszka Gréta fejére került a Magyarok Világszépe és a Miss Intercontinental Hungary szépségverseny legfényesebb koronája. Gréta januárban utazik a Fülöp-szigetek fővárosába, Manilába, hogy részt vegyen a Miss Intercontinental versenyen.

A lánynak a felkészülés miatt egy perc szabadideje sincs. – Minden napom nagyon zsúfolt, reggeltől estig megbeszélésekre járok, odafigyelek az edzésre, emellett még az angol nyelvtudásomat is fejlesztem – mondta el a debreceni szépség a TV2 reggeli műsorában.

Ám nemcsak a modellvilágban, hanem a filmiparban is szerephez jutott, méghozzá Adam Cobler produkciójában. A filmrendező olyan hírességgel is dolgozott már együtt, mint például Terence Hill, aki nemrégiben Magyarországon járt.

Nem volt egyértelmű, hogy Grétára esik a választás, több castingon vett részt, és végül az egyik meghallgatás alkalmával döntöttük el a stábbal, hogy ő kapja meg az egyik szerepet”

– ismertette a részleteket Adam Cobler a reggeli műsorban.

Időutazó férfikergető szerepében

A rendező a filmről elárulta, hogy ez egy amerikai–magyar–olasz koprodukcióban készülő spirituális thriller, melynek a forgatása március elején kezdődik. Gréta szerepéről annyit mondott, hogy egy szellemlány bőrébe bújik majd, aki az időben utazik, és egy férfit kerget.

Kíváncsian várjuk, miként riogat majd a debreceni szellemlány a mozikban!

ND


Muszka Gréta, jobbján Fásy Ádámmal a virágkarneváli héten a debreceni főtérre települt Mokka című reggeli műsorban is szerepelt. Szabó Dóra és Istenes László faggatta őket
Debrecen - A debreceni Muszka Gréta lett az idei Magyarok Világszépe; készülhet a manilai megméretésre. Minden évben több mint tíz szépségversenyt rendeznek az országban. Ezekre több száz lány jelentkezik, vágyakozva arra, hogy ő legyen mind közül a legszebb, és képviselje Magyarországot egy vilá...

Budapest, Debrecen - A Magyarok Világszépe és Miss Intercontinental Hungary szépségverseny pénteken rendezett budapesti döntőjén a debreceni Muszka Gréta fejére került a korona. Az újdonsült királynő a tavalyi győztestől, a szintén cívisvárosi Senánszky Flórától vehette át a gyönyörű fejdíszt. A...