Szépségek Kínában

Tóth Valentina
Tóth Valentina - © Fotó: magánarchívum
Kína – Debreceni reprezentánsa volt a hatvan ország részvételével megrendezett szépségversenynek.

Tóth Valentina természetes szépségével több sikert ért el a kifutók világában, számos előkelő helyezést ért el szépségversenyeken. A debreceni hölgy nagy váltásra szánta el magát idén, úgy döntött, átáll a másik oldalra, s versenyszervezésre adja a fejét. Az első ilyen vállalkozása az idén nyáron megrendezett Miss Perfect Hungary volt, ami hatalmas sikerrel zárult, a résztvevők és a támogatók is örömmel nyugtázták, hogy részesei lehettek az eseménynek.

kina1_Fotó: magánarchívum

Soha ne mondd azt, hogy soha! – tartja az örökbecsű mondás, ami most Valentina esetében is beigazolódott: a hajdúsági szépséget felkérték, vegyen részt a Miss Tourism World világverseny döntőjében, Kínában. Valentina elfogadta a felkérést, s két felejthetetlen hetet töltött Ázsiában.

kina2_Fotó: magánarchívum

A számos érdekes programot követően a finálénak Hanzhong városa adott otthont, ahol 60 ország képviselői léptek színpadra. A szervezők csak az első öt helyezettet hirdették ki, s ebben a csoportban nem volt benne a magyarok reprezentánsa, aki ennek ellenére nagyon boldog, hogy részt vett a rendezvényen, ugyanis – ahogy azt a Naplónak mesélte – fantasztikus élményekkel gazdagodott. Sőt, előrehaladott tárgyalásokat folytatott annak érdekében, hogy jövőre a Miss Tourism World európai döntőjét Debrecenben rendezhessék.

HBN


Adrienn jelenleg a tanulásra koncentrál, több szépségversenyen nem akar indulni
Debrecen - Bódi Adrienn a Miss Perfect Hungary szépségversenyen nyerte el lapunk különdíját, így egy évig ő képviseli a Naplót a különféle rendezvényeken. A 23 éves nyíregyházi lány, aki a Debreceni Egyetem joghallgatója, többek között azt is megosztja olvasóinkkal, hogy mit gondol napjaink szépségi...

Debrecen - Rácz Helgának teljesülhetett az álma és a Miss Perfect Hungary királynőjeként távozhatott az estélyről. A nyíradonyi Borostyán Med Hotelben pénteken rendezték a Miss Perfect Hungary szépségverseny döntőjét. A zsűri célja volt egy olyan lányt választani, aki képes valóra váltani az álma...