Szép tormakollekciót loptak, négy rendőr csapott le rájuk

Szép tormakollekciót loptak, négy rendőr csapott le rájuk
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – A vámospércsi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két férfival szemben, akik a megalapozott gyanú szerint egy helyi tormafelvásárló telepről tormát tulajdonítottak el.


A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. február 13-án 17 óra 10 perc körüli időben a szabadnapjukat töltő Zsúró Ádám r. zászlós és Pálfalvi Tamás r. zászlós Vámospércsen, a Váci Mihály utcában közlekedtek gépkocsival, amikor két gyanúsan viselkedő férfira lettek figyelmesek. Az egyik férfi a kerékpárján három zsák tormát tolt. A szabadnapos rendőrök gépkocsijukkal megálltak, majd odamentek a két férfihoz és szolgálatba helyezték magukat. A rendőrök igazoltatták a helyi lakosokat, amely során arra járt még két szabadnapját töltő körzeti megbízott, Nyakas Attila r. főtörzsőrmester és Diós András r. főtörzszászlós is, akik segítettek kollégáiknak. A rendőrök megállapították, hogy a 44 éves és a 19 éves férfiak egy vámospércsi tormafelvásárló telep kerítésén bemásztak és onnan három zsák tormát tulajdonítottak el.


Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Vámospércsi Rendőrőrs munkatársai szolgálatban lévő kollégáik közreműködésével L. Jánost és L. Sándort elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a helyi rendőrőrsre. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették a két helyi lakost. A rendőrök a tormát lefoglalták és a tulajdonosának visszaadták.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Vámospércsi Rendőrőrs a terheltek ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészség részére megküldte.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek súlyos sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 2 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 22 személyt állítottak elő, köztük 7 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 5 esetben történt.
hirdetés