Szép lesz-e az őszi Aranypart?

Kudor Kitti a képen
Kudor Kitti a képen - © Fotó: HBN
Debrecen, Siófok – A Siófok vendégeként próbál bravúrt végrehajtani a cívisvárosi hölgykoszorú.

Hétközi meccsel folytatja bajnoki szereplését a DVSC-TVP-Aquaticum női kézilabdacsapata, a debreceni lányok Siófokon lépnek pályára szerdán 19 órától – a találkozót a Hajdú Online (www.haon.hu) és a Duna World élőben közvetíti.

A mérkőzés favoritja a hazai gárda, ugyanis a Golovin-tanítványok az eddigi nyolc forduló alatt 12 pontot gyűjtöttek, s ez a tabella 3. helyét jelenti számukra. A Loki 6 pontot szerzett a pontvadászatban, ami jelenleg a 8. helyhez elegendő.

Bármi megtörténhet

– Nagyon jól erősítettek a siófokiak, a brazil világbajnok Piedade és a német Nina Wörz erőssége lett a csapatuknak. A két légiós mellett meghatározó játékosuk a góllövőlistát vezető Orbán Annamária és a volt válogatott kapus Pastrovics Melinda, azaz nincsenek híján a kiemelkedő tudású kéziseknek. Nem cifrázzák túl a dolgokat, de amit csinálnak, azt nagyon jól, pontosan végzik. Magas a belső faluk és elég agresszívak védekezésben, ám megvan a taktika ellenük, kérdés, mit tudunk megvalósítani belőle a pályán. Kívülről úgy tűnik, mintha kisebb hullámvölgybe kerültek volna az utóbbi időkben, ha nekünk minden összejön, akkor meglephetjük őket. A meccs végén akkor lennék elégedett, ha mindent „kijátszanánk” magunkból, amit tudunk – nyilatkozta a Naplónak Kudor Kitti, a DVSC csapatkapitánya.

A debreceni kulcsjátékos kiemelte, azért is lehet keresnivalója a Lokinak, mert annyira kiegyenlített a bajnokság, hogy a Győr és a Fradi kivételével szinte bármelyik csapat otthonában lehet pontot, pontokat szerezni, ha nagyon jó napot fog ki egy alakulat.

Hiányzó

A balszerencse nem kerülte el Vörös Bettinát a Pénzügyőr elleni Magyar Kupa-mérkőzésen, ugyanis egy esést követően megrepedt a könyökcsontja, ami miatt 6-7 hét kihagyás vár a fiatal irányítóra.

HBN-BN