Szenzáció: Egy hónap után leánykérés!

Orbán Annamária és Igor Bogdanovics
Orbán Annamária és Igor Bogdanovics
Debrecen – Sztárpár született Debrecenben: Orbán Annamária és Igor Bogdanovics egy pár!

Számomra gyanús volt, hogy a DVSC kézilabdacsapatának összes hazai mérkőzésén a lelátón ültél.
Igor Bogdanovics: Anno anyukám kézilabdázott, de őszintén szólva, nem rajongok ezért a sportágért; nem tagadom, Anna miatt jártam a meccsekre.

Névjegy:
Igor Bogdanovics
Született: 1974. szeptember 25., Újvidék

Sportága: labdarúgás

Klubja: DVSC-TEVA, korábban játszott a szerb válogatottban


Orbán Annamária

Született: 1982. április 14., Székelyudvarhely

Sportága: kézilabda

Klubja: DVSC, a magyar válogatott tagja.

Ezek szerint miután megismerted Annát, „kötelező” volt a Hódosba járnod?


Igor Bogdanovics: Nem, eleinte csak távolról, a lelátóról figyeltem, majd egyszer összefutottunk az Oláh Gábor utcai sportkomplexumban és elkértem a telefonszámát. De ez még csak a kezdet volt, mivel tudtam, hogy barátja van, ezért majdnem 3 hónap telt el, amíg egy meccs után gratuláló üzenetet küldtem neki.


Orbán Annamária: Ekkor már szabad voltam, de óvatosan engedtem közel magamhoz Igort. Szerencsére feledtetni tudta bennem a focistákról kialakított nem túl hízelgő képet; nagyon kitartó volt, egyre szimpatikusabbá vált és végül teljesen meg akartam ismerni.

Pontosan mióta alkottok egy párt?


Igor Bogdanovics: Egy hónapja vagyunk együtt.

Mit szóltak az ismerősök az új kapcsolatotokhoz?
Orbán Annamária: Akárkivel beszéltem, mindenki örült, hogy Igor a kedvesem.


Igor Bogdanovics:Hozzám is csak pozitív vélemények jutottak el, nagyon sokan gratuláltak.

Milyen szakaszában jár a kapcsolat; összebútoroztatok már?


Orbán Annamária: Még csak félig, ugyanis Igornál alszom, viszont a cuccaimat még nem vittem át hozzá.

Mennyiben másabb egy olyan kapcsolatban élni, ahol a párod is élsportoló?
Igor Bogdanovics: Mivel hasonló életet élünk, tisztában vagyunk azzal, hogy mit jelent a másik számára a karrier, ezért tiszteletben tudjuk tartani a másik életét.
Orbán Annamária: Egy úgymond civil ember biztosan jobban tud alkalmazkodni egy sportolóhoz, viszont mi jobban át tudjuk érezni és meg tudjuk érteni a másik kötelességeit.

Mindketten kiváló sportolók vagytok, így benne van az is a pakliban, hogy egy másik klub valamelyikőtöket elcsábítja Debrecenből. Erre fel vagytok készülve?


Orbán Annamária:Erre a szituációra előre nem lehet felkészülni, viszont meg lehet beszélni és közös nevezőre lehet jutni.


Igor Bogdanovics: Ha komolyan gondoljuk ezt a kapcsolatot, akkor még ez sem jelenthet problémát. És én nagyon komolyan gondolom ezt a szerelmet!

Mit tartotok a legfontosabb dolognak egy jó kapcsolatban?


Orbán Annamária:Az őszinteséget!


Igor Bogdanovics:A tiszteletet és az őszinteséget! S ha már az őszinteségnél tartunk; a kapcsolatunk elején megmondtam Annának, hogy úgy vágjunk bele, vagy mindent, vagy semmit! Ezt a kijelentést tettek is követték, ugyanis két nappal ezelőtt megkértem a kedvesem kezét. Nem tagadom, volt bennem félsz, de úgy éreztem, igent mond és így is lett!

Ez aztán a szédítő tempó! Fel voltál készülve erre?
Orbán Annamária: Igazán még most sem tudom feldolgozni, de családcentrikus vagyok, és úgy érzem, hogy Igor lesz az ideális férj a számomra. Anyukám is megkérdezte, hogy nem volt túl korai ez a döntés, de végül is egyet értett és a támogatásáról biztosított.

A beszélgetés elején nem gondoltam volna, hogy a lagzi idejére is rákérdezek majd.


Igor Bogdanovics:Nagyon komolyan át kell gondolni, hogyan és milyen körülmények között, de szerintem az esküvőnek a nyár ideális időpont lenne.