Szemtanúkat keres a debreceni rendőrség

Szemtanúkat keres a debreceni rendőrség
© Fotó: police.hu
Debrecen – Egy baleset szemtanúit keresi a Debreceni Rendőrkapitányság, amely közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt folytat eljárást.

2018. április 21-én 14 óra körül ismeretlen személy közlekedett egy fekete színű Ford típusú személygépjárművel Debrecenben. Haladása során a Faraktár utca és a Baross utca kereszteződéhez érve úgy váltott sávot, hogy nem adta meg az elsőbbséget egy külső forgalmi sávban közlekedő Peugeot típusú személygépjármű vezetőjének. A Peugeot sofőrje a baleset elkerülése érdekében jobbra kormányozta az autót, ezzel egy tőle jobbra, a buszsávban haladó autóbuszt fékezésre kényszerített. A fékezés következtében egy 61 éves nő az autóbuszon elesett és súlyos sérüléseket szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –