Szemezgessen a Modem programkínálatából!

Debrecen – Az elkövetkezendő napokban is érdemes lesz ellátogatni a belvárosi művészeti központba.

Szeptember 18., 17 óra

Ruben Brandt, a gyűjtő – Premier előtti vetítés és tárlatvezetés

Ruben Brandt, a gyűjtő (Ruben Brandt, Collector) Milorad Krstić felnőtt animációs filmje, amelyet 2018. november 15-én mutatnak majd be Magyarországon. Ám a Mozinet és a MODEM közös szervezésében a premier előtt, már szeptember 18-án megnézhetik a filmet az érdeklődők a MODEM multimédia-termében.

Az eseményre érkezők 17 órától tárlatvezetésen vehetnek részt Don Tamás kurátor vezetésével a nagyszabású Impressziók kiállításunkon, majd 18 órától megtekinthetik a Ruben Brandt, a gyűjtő filmet.

Szeptember 19., 18 óra

A Híd a völgy fölött – filmvetítés

Az izraeli dokumentumfilm vetítése Az ígéret földje kiállításunk kísérőprogramja. A filmet felvezeti és az utána lévő beszélgetést moderálja: Büchler Tamás, az Izraeli Kulturális Intézet
programigazgatója.

Szeptember 20., 18 óra

ModeMode #3

ModeMode programsorozatra elsősorban a minőségi elektronikus zene és design kedvelőit várjuk minden második csütörtök délután a Zöld kilincs kávézóban, illetve a belső kertben. A könnyed estéken főleg elektronikus zenei előadók és dj-k lépnek fel, de a zene mellett nagy hangsúlyt fektetünk rendezvénysorozatunk designjára is: izgalmas térelemekkel, vizuállal, vetítésekkel tesszük hangulatosabbá a koncerteket.