Szeméttárolóban rejtette el halálra vert ismerősét egy román férfi Budapesten

Budapest, 2016. április 28. Bűnügyi helyszínelő dolgozik egy ház udvarán Budapesten, a III. kerületi Ürömhegyi úton, ahol szemeteskukába rejtett holttestet találtak. A rendőrség emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy román férfi ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy szóváltás után halálra verte ismerősét, majd a holttestet egy szeméttárolóban rejtette el.
Budapest, 2016. április 28. Bűnügyi helyszínelő dolgozik egy ház udvarán Budapesten, a III. kerületi Ürömhegyi úton, ahol szemeteskukába rejtett holttestet találtak. A rendőrség emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy román férfi ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy szóváltás után halálra verte ismerősét, majd a holttestet egy szeméttárolóban rejtette el. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltánõ dolgozik egy ház udvarán Budapesten, a III. kerületi Ürömhegyi úton, ahol szemeteskukába rejtett holttestet találtak. A rendõrség emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy román férfi ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy szóváltás után halálra verte ismerõsét, majd a holttestet egy szeméttárolóban rejtette el. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Egy szeméttárolóban rejtette el halálra vert ismerősének holttestét egy 45 éves román férfi Budapesten, akit a rendőrség emberöléssel gyanúsít – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

Mint írták, M. Bálint hétfő éjjel összeszólalkozott ismerősével egy Ürömhegyi úti ház udvarán, majd a gyanúsított olyan súlyosan bántalmazta áldozatát, hogy az a helyszínen életét vesztette. A holttestet M. Bálint a ház udvarában lévő kukába rejtette. A férfit a rendőrök elfogták.

– MTI –