Személyautó is lángolt Hajdú-Biharban

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Hajdú-Bihar – Több tűzesethez is riasztották a tűzoltókat pénteken. Ügyeleti hírek.

Egy mozdony motorterében a szigetelés izzott, majd füstölni kezdett péntek reggel Debrecenben, az Apafa vasútállomáson. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be, anyagi kár nem keletkezett – tájékoztatta lapunkat a megyei katasztrófavédelem illetékese.

Elmondta továbbá, hogy Debrecenben, a Kertész utcában lakóház mögötti kertben a gaz égett. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott lakó a tüzet eloltotta. A tűzoltók egy vízsugárral végezték el az utómunkálatokat.

Péntek kora délután Komádiban, a Türr Isvtán utcában öt négyzetméteren trágyahalom lángolt. A komádi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el azt.

Egy személygépkocsi gyulladt ki tegnap délután Told és Biharkeresztes között. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik két vízsugárral fékezték meg a lángokat. Nagyobb anyagi kár keletkezett.

Kuka lángolt Debrecenben, a Péterfia utcán, péntek délután. A megyeszékhely tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Az elmúlt 24 órában a megyénkbeli mentők 198 feladatot láttak el, tájékoztatta a Naplót az OMSZ illetékese. 13 óra 11 perckor az M3-as autópályán a 187. kilométerkőnél ráfutásos baleset történt, egy könnyű sérültet szállítottak kórházba. 14 óra 50 perckor Berettyóújfaluban, a Dózsa György utcán személygépkocsi ütközött kerékpárossal, a balesetben a mentők egy könnyű sérültet láttak el. 17 óra 20 perckor Püspökladányban, a Rákóczi utcán szintén személygépkocsi ütközött kerékpárossal, egy személyt könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba.


Hajdú-Bihar - A Nagyállomás környékén és Bocskaikertben is oltani kellett, ezeken kívül néhány veszélyt jelentő faág adott még munkát a megyei tűzoltóknak. Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, a vasúti pályaudvar mellett a mellékvágányokon személyszállító vagonok égtek csütörtök délben. A me...