Szélvédőtörésig fajult a vita a Vágóhíd utcán, bíróság elé állhat a tettes

Szélvédőtörésig fajult a vita a Vágóhíd utcán, bíróság elé állhat a tettes
© Fotó: police.hu
Debrecen – Bíróság elé állítást javasolnak a debreceni rendőrök azzal a férfival szemben, aki egy vita hevében ököllel betörte egy gépkocsi szélvédőjét.

Egy 31 és egy 59 éves helyi férfi személygépkocsival közlekedett október 9-én 11 órakor körül Debrecenben. A két sofőr egy korábbi közlekedési konfliktusuk miatt hangosan kiabálni is szitkozódni kezdett egymással a Vágóhíd utca és a Hétvezér utca kereszteződésében. A vita során a fiatalabb férfi kiszállt az autóból, majd odament a másik személygépkocsihoz és ráütött annak szélvédőjére, ami ennek következtében betört. A rendőrök a helyi lakost a helyszínen elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság F. Józseffel szemben a garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és bíróság elé állítási javaslattal továbbította az ügy iratait a járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotó: police.hu
Debrecen - A rendőrök nyomozást indítottak egy debreceni férfival szemben, aki akkorát vágott vitapartnere szélvédőjére, hogy az betört. A nyomozás adatai szerint egy 31 éves és egy 59 éves helyi férfi személygépkocsival közlekedett október 9-én 11 órakor körül Debrecenben, amikor egy korábbi köz...