Szélvédőben landolt a fejsze Tiszacsegén

Akt.:
Szélvédőben landolt a fejsze Tiszacsegén
© Fotó: police.hu
Tiszacsege – Egy 28 éves férfi féltékenységből rontott neki ismerőse autójának – olvasható a police.hu-n. A balmazújvárosi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre február 20-án 16 óra körül arról, hogy egyik ismerőse egy fejszével betörte az autója szélvédőjét Tiszacsegén, az Erzsébet utcában – adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. Mint írják, az egyenruhások a helyszínre mentek, és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrsön. A helyi férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését, valamint elmondta a rendőröknek, hogy barátnőjére volt féltékeny, és ezért törte be az ismerőse autójának szélvédőjét.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.


Egyek - Előállították azt a két férfit, akik el akartak lopni egy őzet Egyek külterületén - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. február 20-án 9 óra körül, ami szerint két személy egy őztetemet akar ellopni az út széléről. A rendőrök a helyszí...