Szellem a kastély ablakában

Kísérteties lény tűnt fel az ablakban. A szakértők szerint egy grófnő szelleme.

Sápadt, női alak az ablakban – a Sun közölte a legújabb szellemképet, amelyet Észak-Wales egyik kastélyában készítettek a szellemvadászok. Az árnyalak egy földszinti szobában jelent meg, amelyet bálteremnek használtak a kastély fénykorában. A szoba, melynek ablakában a kísértet nézelődött, évek óta le van zárva a nagyközönség elől, így a szakértők biztosak abban, hogy nem emberi alakot fotóztak le.

Nézze meg a képet ide kattintva!

 

Kevin Horki készítette a képet Észak-Walesben, a Gwrych kastélyban. A szellemalakot azonban csak akkor látta, amikor a képet már számítógépen nézte meg, a helyszínen nem észlelt semmi különöset. A 48 éves férfi a Sunnak elmondta, hogy egy hűvös nap járt a kastéléyban, így a kisebb borzongást nem érezte furcsának, amit a kép készítése közben tapasztalt. Kevin hisz abban, hogy a különös alak egy olyan nő szelleme, aki egykor a kastélyban lakott, és szinte biztos benne, hogy valami tragédia történt vele.

A tudósok szerint a férfinek Winifred grófnő szellemét sikerült megörökítenie, aki az 1800-as évek végén lakott a kastélyban.

Harry Moffitt, aki korábban készített a kastályban szellemképeket ellenben azt mondja, egy cselédlány kísért, aki a kastély kertjében esett le a lóról, és törte ki a nyakát.