Magyarország

2008.09.07. 17:13

Halottasházban lett öngyilkos egy idős férfi

<p>Szolnok - A szolnoki MÁV Kórházban lévő halottasházban lett öngyilkos egy idős férfi, miután holtan látta egy nappal korábban elhunyt közvetlen hozzátartozóját - közölte az egészségügyi intézmény főigazgató főorvosa. <BR /></p>

A kórház alagsorában lévő, egy külső szolgáltató cég által működtetett halottasházba pénteken szállítottak be egy elhunytat, aki nem a kórház betege volt.

Szombaton a szolgáltató munkatársa lehetőséget biztosított a rokonoknak arra, hogy megnézzék az elhunytat, és elbúcsúzzanak tőle. Az idős férfi ezt az alkalmat használta fel arra, hogy lőfegyverével öngyilkosságot kövessen el. A kórház ügyeletes orvosa az eset után azonnal értesítette a rendőrséget, az eset kivizsgálása folyamatban van.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a halottasházban egy 81 éves szolnoki férfi vetett véget önkezűleg életének.
- Mti -
Sziréna aloldalunk
Halálos baleset a 35-ös úton   
Tömegverekedés - négy súlyos sérült

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!