Szavazzunk a debreceni sellőlányra!

Senánszky Petra
Senánszky Petra - © Fotó: Matey István
Debrecen – Senánszky Petra közösségi oldalán tette közzé a jó hírt, miszerint nívós elismerésre jelölte őt a Világjátékok Nemzetközi Szövetsége (IWGA).

Új év, új kihívások!

Először is nagyon boldog, egészségben és sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek!

Remekül kezdődik az évem, mivel óriási megtiszteltetésben részesültem: jelöltek az IWGA (International World Games Association) “Athlete of the Year 2018″ címre”

– írja bejegyzésében a sikeres uszonyosúszó, hozzátéve, számára már a jelölés is hatalmas megtiszteltetést jelent.

A 2018-as év sportolójának járó elismerés sorsáról online szavazás dönt. Az olvasók, rajongók a Világjátékok hivatalos honlapján akár 24 óránként is voksolhatnak, amelyhez regisztrálniuk sem kell.

A sellőlányról hamarosan újra hallani fogunk, hiszen elmondása szerint már célba vette a február végén esedékes egri Világkupát, a márciusi úszó országos bajnokságot, valamint a nyári Európa-bajnokságot is. Sok sikert, Petra!


Senánszky Petra
Hajdú-Bihar - A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 59 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére. Ezúttal is több hajdú-bihari sportoló került be a legjobbak közé. A hajdú-...