Szaunatűz Tamásipusztán

Szaunatűz Tamásipusztán
© Illusztráció: Pixabay
Nyíradony – Tűz keletkezett egy szálloda szaunájában Nyíradony-Tamásipusztán. Más helyiségekre szerencsére nem terjedtek át a lángok.

Az esethez nagy erőkkel vonultak ki a debreceni és az nyíradonyi hivatásos, valamint a szakolyi önkormányzati tűzoltók, és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották.

Az egységek rövid idő alatt eloltották a lángokat, amelyek más helyiségekre nem terjedtek át – olvasható a megyei katasztrófavédelem honlapján.


Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar - Sűrű, tevékeny napok vannak a megyénkben szolgáló életmentők mögött. A mentők segítségét 190 alkalommal kérték pénteken és 150-szer riasztották őket szombaton. Pénteken egy debreceni buszjáraton fékezéskor kiesett a babakocsiból egy gyerek, akit könnyű sérülések miatt kellett ellátn...

Egy házsor gyulladt ki szombat éjszaka Hajdúszoboszlón, a, tűzben egy ember az életét vesztette
Hajdúszoboszló - Bennégett egy férfi a lakásában pénteken Hajdúszoboszlón. Társát még idejében ki tudták menekíteni a tűzoltók, őt füstmérgezéssel kórházba szállították, de a férfin már nem tudtak segíteni. A szomszédos épületekből még két családot, köztük gyerekeket mentettek ki a tűzoltók. Az RTL ...