Szatír járt a Kender utcában, egy kislánynak mutogatta magát

Szatír járt a Kender utcában, egy kislánynak mutogatta magát
© Forrás: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök keresik azt a férfit, aki egy helyi utcában viselkedett szeméremsértő módon még májusban.


A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. május 18-án 19 óra 15 perc körül egy ismeretlen férfi Debrecenben, a Kender utcában egy arra sétáló kislánynak szeméremsértő módon mutogatta magát.

Az elkövető 30 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, kopasz férfi, akinek arcbőre pattanásos. A bűncselekmény elkövetésekor szürke színű pulóvert és szürke színű nadrágot viselt.

A keresett férfiról grafika készült.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –