Szárnyal a Pappas Auto Debrecenben

Szó szerint szárnyakon érkezett meg Debrecenbe a Pappas Auto Magyarország Kft., hiszen az egyik legjelentősebb magyar gépjármű-kereskedelmi vállalat az új debreceni telephelyével egyidejűleg mutatta be a „szárnyasmercit”…

Szó szerint szárnyakon érkezett meg Debrecenbe a Pappas Auto Magyarország Kft., hiszen az egyik legjelentősebb magyar gépjármű-kereskedelmi vállalat az új debreceni telephelyével egyidejűleg mutatta be a „szárnyasmercit”, azaz a Mercedes-Benz tuning-vállalatánál megálmodott sportautót, az SLS AMG modellt. Akár szimbolikusnak is tekinthető ez a premier, hiszen az osztrák tulajdonban lévő cégcsoport repülőrajtot kíván venni az új debreceni telephelyén.

Mindenből a legjobb

A Mikepércsi úton található gépjárműközpontban, amit a Pappas idén januárban vásárolt meg, több mint 100 milliós beruházással új értékesítési területet, szervizállomást, irodákat és szociális kiszolgáló egységeket alakítottak ki. A szerdai sajtótájékoztatón Friedrich Lixl ügyvezető igazgató elmondta, hogy a húszezer négyzetméteres debreceni telephelyen Mercedes-Benz, valamint Fiat személygépkocsikat és haszonjárműveket értékesítenek, szervizelnek, DAF-járműveket javítanak, alkatrészraktárt működtetnek és jó állapotú használt gépjárműveket is forgalmaznak. A kelet-magyarországi Pappas-központ 31 embernek ad munkát, és ez már a 6. magyarországi Pappas-telephely.

Lehullott a lepel

A sajtótájékoztató után az újságírókat nem akármilyen meglepetések várták. Ők láthatták először élőben az SLS AMG modellt, amely 571 lóerős Mercedes-Benz sportkocsi, és álló helyzetből 3,7 másodperc alatt gyorsul fel százra, az új E-osztály Cabrio változatát, és bemutatkozott Debrecenben a Fiat 500 Cabrio is. Az újdonságokat, és a kínálat összes többi tagját a mostani nyitott hétvégén ismerhetik meg a száguldás szerelmesei.