“Számunkra nyitott könyv a Loki játéka”

Akt.:
A DVSC-TEVA vs. Bate-Borisov sajtótájékoztatóján
A DVSC-TEVA vs. Bate-Borisov sajtótájékoztatóján - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A fehéroroszok roppant magabiztosak a DVSC-TEVA elleni Bajnokok Ligája-selejtező előtt.


Ahogyan az bevett szokás a futballban, a keddi mérkőzés előtt egy nappal már a helyszínen edzett mindkét csapat a DVSC-TEVA – BATE Boriszov BL-selejtező előtt, melyet a sorozat harmadik körében rendeznek a Nagyerdei Stadionban. Előbb a Loki, majd a fehéroroszok vették birtokba a gyepet, a két gyakorlás között pedig a szakvezetők tartottak sajtótájékoztatót.

Azok a helyzetek…

– Az előző körből mindkét, Skenderbeu elleni meccsét láttam a BATE-nek, illetve egy bajnoki összecsapás felvételét – árulta el Kondás Elemér, a hazaiak vezetőedzője. – Egyetértek azzal, hogy kitűnően kontrázik az ellenfél, bár hozzátenném, a hazai BL-mérkőzésükön sok helyzetet kidolgoztak az albánok kapuja előtt. Szervezett és egységes csapatról van szó, amely igen masszív futballra képes – mondta tréner, aki nem a két évvel ezelőtti párharc visszavágójaként fogja fel a csatát, de nagyon szeretne továbbjutni a Lokival. – Ami biztos, a kapu előtt sokkal nyugodtabbnak kell lennünk, mert a helyzetek kihasználásával mostanában akadtak gondjaink, bízom benne, hogy ebben javulni tudunk.

Egységesek

– Csodálatos a Nagyerdei Stadion, biztos vagyok benne, hogy hangulatos meccset játszunk majd itt – fogalmazott Aljakszandr Jermakovics, a BATE Boriszov mestere. – Az ellenfelet nagyon jó csapatnak tartom, a gerince jó ideje együtt van, ezért összeszokott a társaság. Mindent megtudtunk a Lokiról, amit akartunk, nyitott könyv előttünk a játéka, nem hinném, hogy meglepetés érne bennünket kedden este. Természetesen nagyon komolyan vesszük a párharcot, úgy vélem, nagy esélyünk van nem csak ebből a körből, de a következőből is továbblépni. Egységesek és kellően tapasztaltak vagyunk, bízom a sikerben – mondta magabiztosan a szakember.

– HBN-TN –


Ön szerint mi lesz a DVSC - BATE Boriszov mérkőzés végeredménye?

  • Minimális különbséggel győz a DVSC
  • Magabiztosan nyer a BATE
  • Döntetlen
  • Egy találattal a vendégek bizonyulnak jobbnak
  • Sokgólos Loki-siker

Összes szavazó: Összes szavazó:

Betöltés ... Betöltés ...

Az európai kupaősz a tét
Debrecen – Ha a DVSC-TEVA kiüti a fehérorosz BATE Boriszovot, már minimum Európa Liga-csoportkörös.


BL-selejtező – Két év után újra a BATE Boriszov a Debrecen útjában
Budapest, 2014. július 28., hétfő (MTI) – A magyar bajnok Debrecen kedden a fehérorosz BATE Boriszov együttesét látja vendégül a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának első mérkőzésén, a párharc tétje már a főtáblás szereplés a nemzetközi futballszíntéren.


Ön szerint mi lesz a DVSC – BATE Boriszov mérkőzés végeredménye?
Debrecen – A Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első fordulójában, a keddi játéknapon a fehérorosz BATE Boriszovval mérkőzik meg a Loki csapata. Ön mit tippel a párharc első meccsének végeredményérére?


Számítanak a szurkolókra
Debrecen – Rendkívül fontos lesz a DVSC-TEVA számára a BATE Boriszov elleni két mérkőzés a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében, mert a hajdúságiak sikeres párharc esetén a BL-rájátszásba kerülnek, ahol még egy meccset játszanak a főtábláért.


“Veszélyes csapat a BATE”
Debrecen – A Loki trénere kapott gól nélküli győzelemnek örülne a Bajnokok Ligája-selejtezőn.