„Számít a fizetés, de a lényeg olyat csinálni, amit szeretünk”

„Számít a fizetés, de a lényeg olyat csinálni, amit szeretünk”
© Illusztráció: Pixabay
Debrecen – Ezúttal arról kérdeztük a debrecenieket, szerintük milyen a jó munkahely.

Shubert Szabolcs, irodai alkalmazott

ssz

Nagyon fontos, hogy az ember szeressen ott dolgozni, és hogy rugalmas legyen az időbeosztása. A munkatársak és a munkakörnyezet legyen megfelelő. Fontos, hogy társuljon ezekhez jó fizetés is.

Kupec Kristóf, hallgató

kk

Egy jó helyen az emberek pozitívan állnak egymáshoz, és érzik, hogy fejlődhetnek, valamit hozzátehetnek a társadalomhoz. Számít a fizetés, de a lényeg, olyat csinálni, amit szeretünk.

Viszlay Katalin, tanuló

vk

Az igazán jó munkahely motiváló. Arra késztet, hogy fejlődhess. Fontos, hogy a munkatársaid mellett jól érezd magad, és motiválni tudják egymást. A mai világban a fizetés is számít.

Molnár Zsófia, hallgató

mzs

A legfontosabb azt csinálni, amit szeretsz, olyanokkal dolgozni, akikkel jól érzed magad. Számít a fizetés, de ennél fontosabb, amit csinálsz. Nekem jó munkahely egy iskolában lenne.

HBN|Fotók: Molnár Péter


Cél az is, hogy a közfoglalkoztatásból állandó állásba kerüljenek a munkavállalók
Hajdú-Bihar - Nagyon kelendőek a hozzáértő szakemberek, így már a cégek versenyeznek értük. A munkaerőpiacon végbemenő változások miatt nincsenek könnyű helyzetben a vállalatok. Egyre nehezebb és nagyobb befektetést igénylő feladat szakképzett, megbízható, értékes munkavállalót találni, plán...