Debrecen hírei

2014.08.11. 14:08

Befejeződött a Vámospércsi Művésztelep és Grafikai Műhely XXIII. nyári kurzusa

Vámospércs - Az augusztus 9-én nyílt impozáns kiállítás megnyitójával zárult le a Vámospércsi Művésztelep és Grafikai Műhely XXIII. nyári kurzusa. A jeles esemény a Vámospércsi Népdalkör somogyi dalaival kezdődött.

Vámospércs - Az augusztus 9-én nyílt impozáns kiállítás megnyitójával zárult le a Vámospércsi Művésztelep és Grafikai Műhely XXIII. nyári kurzusa. A jeles esemény a Vámospércsi Népdalkör somogyi dalaival kezdődött.A művészeket és a vendégeket a város polgármestere Ménes Andrea köszöntötte.

A művésztelep szakmai munkáját és elkészült alkotásokat a tábor művészeti vezetője Fátyol Zoltán festőművész mutatta be. Résztvevő művészek: Brugós Zenóbia, Durucskó Zsolt, Fátyol Viola, Fehér Adrienn, Ferenczy András, Imreh Sándor, Kányási Holb Margit, László János, Lehó István, Papp Károly, Somogyi László Gábor, Szoboszlai Lili, Varga József.

A kurzus alatt elkészült huszonhét alkotás a város gyűjteményét gazdagítja. A kiállítást október 01-ig tekinthetik meg a Művelődési Ház és Könyvtár kiállítótermében.

Címkék#Debrecen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!