Sport

2017.07.29. 20:18

Herczeg: "Fegyelmezetten és szervezetten játszott a csapat"

Debrecen, Paks – A Paksi FC vs. DVSC (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Csertői Aurél és Herczeg András értékelte a látottakat.

Debrecen, Paks – A Paksi FC vs. DVSC (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Csertői Aurél és Herczeg András értékelte a látottakat.

Csertői Aurél: - Nem úgy kezdtük a meccset, ahogy elterveztük. Nem voltunk stabilak az első félidőben. Egy megpattanót berúgott a Debrecen, helyetek nem nagyon voltak. A második félidőben mindent egy lapra feltéve támadtunk, voltak lehetőségeink, a Debrecennek is. Hazai pályán nem tudtunk nyerni, a Debrecen nem annyira rossza csapat, mint ahogy a pontjai mutatják.

Herczeg András: - Kiegyenlített találkozó volt. Fegyelmezetten és szervezetten játszott a csapat. Van hiányérzetem, hiszen több lehetőségük is volt, köztük ajtó-ablak helyzetben. Jelen pillanatban meg kell becsülni a döntetlent. Értékleni kell azt, hogy 6 debreceni volt a kezdőben. Ezt az évet át kell vészelnünk, a holnap és a holnapután sokkal biztatóbb számomra. A fiataloknak lehetőséget kell adni. Voltak lehetőségeink, megnyerhettük volna a mérkőzést.


[related-post post_id="3566558"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!