Uncategorized

2012.09.12. 17:24

Torontói filmfesztivál - Roger Michell novembertől forgatja a Le Weekendet

Toronto, 2012. szeptember 12., szerda (MTI) - Novemberben kezdi forgatni a Le Weekend című romantikus drámáját Roger Michell. A Sztárom a párom rendezője erről a Torontói Filmfesztiválon mesélt, amelyre Hyde Park on Hudson című történelmi filmjével érkezett.

Toronto, 2012. szeptember 12., szerda (MTI) - Novemberben kezdi forgatni a Le Weekend című romantikus drámáját Roger Michell. A Sztárom a párom rendezője erről a Torontói Filmfesztiválon mesélt, amelyre Hyde Park on Hudson című történelmi filmjével érkezett.A Le Weekend egy házasságát felfrissíteni Párizsba utazó idősebb brit párról szól. A főszerepekben Lindsay Duncan, Jim Broadbent és Jeff Goldblum lesz látható. A forgatókönyvet Hanif Kureishi, Michell rendszeres alkotótársa írta - ismertette a The Hollywood Reporter online cikke.

A Hyde Park on Hudson sztárjai között Bill Murray és Laura Linney szerepel. A film, amelynek világpremierje a napokban volt Torontóban, Franklin Delano Roosevelt Margaret Suckleyhez fűződő titkos szerelmi viszonyáról mesél. A történet 1939 egy hétvégéjén játszódik, amikor az elnök vidéki birtokán látja vendégül a brit királyt és királynét.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!