Nagyvilág

2016.09.11. 20:15

Hillary Clinton remekül érzi magát

Washington - Miután rosszulléte miatt vasárnap elhagyta a szeptember 11-i New York-i megemlékezést, Hillary Clinton közölte, hogy remekül érzi magát.

Washington - Miután rosszulléte miatt vasárnap elhagyta a szeptember 11-i New York-i megemlékezést, Hillary Clinton közölte, hogy remekül érzi magát.

Hillary Clinton váratlanul elhagyta a Ground Zerónál rendezett emlékünnepséget, az egybehangzó híradások szerint "orvosi problémák" miatt. A Fox televízió munkatársa arról tudósított, hogy Hillary Clinton majdnem összeesett és a biztonsági embereknek kellett támogatni őt, hogy beülhessen az autójába. Kiderült, hogy a demokraták elnökjelöltje a lánya, Chelsea New York-i lakásába ment, hogy megpihenjen.

"A ceremónia alatt a hőségtől rosszul lett" - olvasható abban a kommünikében, amelyet több mint egy órával később a politikus kampánycsapata adott ki. Nick Merrill, Clinton szóvivője később ugyanezt mondta újságíróknak. Pár órával később, a kamerák kereszttüzében Clinton mosolyogva lépett ki lánya lakásának kapuján, és közölte, hogy "remekül" érzi magát, egy arra járó kislányhoz pedig lehajolt és beszélgetett is vele.

Közben az internetre felkerült egy amatőr videó, amelyen jól látszik, hogy Hillary Clinton szédeleg, és amikor odaér a fekete autójához, amelybe be kell szállnia, elveszti az egyensúlyát, csak a segítségére siető munkatársainak köszönhetően nem esik össze. Miközben besegítették az autóba, az egyik cipője is leesett.



Hillary Clinton egészségi állapotáról az elmúlt hónapokban sok kommentár, elemzés és feltételezés látott napvilágot. A republikánus elnökjelölt, Donald Trump is nyíltan utalt arra, hogy valami baj lehet Clinton egészségi állapotával.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!