Szabó Zsófi: Anyu félt – Senki nem gondolta volna, hogy egy cigány férfi felesége leszek

Akt.:
Szabó Zsófi: Anyu félt – Senki nem gondolta volna, hogy egy cigány férfi felesége leszek
© Fotó: Fuszek Gábor
Nyíregyháza – “Anyu félt attól, hogy ha az unokái sötét bőrűek lesznek, akkor sok megpróbáltatáson kell keresztülmenniük.”

Szabó Zsófi nemrégiben a Blikk szerkesztőségében járt, ahová a nőnapi szám tiszteletbeli főszerkesztőjeként. Interjút is adott, amiben kendőzetlenül mesélt arról, hogy nem mindig volt felhőtlen a kapcsolata édesanyjával.

– Minden édesanya elképzel a lánya számára egy idealizált pasit. Ezek után pedig jön egy férfi, aki messze lakik, és teljesen más életet él mint amit ő kigondolt. Anyukám megijedt, hogy messzire költözöm, háztartásbeli leszek, és eldobom a munkámat – vallotta be Zsófi. – Ilyen egy aggódó anya, ám utólag ő is belátta, hogy Zsoltit választottam. Kellett egy év, hogy ezen túllegyünk, mert nemcsak a távolság jelentett problémát, hanem az is, hogy a férjem cigány. Anyu félt attól, hogy ha az unokái sötét bőrűek lesznek, akkor sok megpróbáltatáson kell keresztülmenniük. Nem hibáztatom ezért az anyukámat, mindan­nyian hozunk rossz döntéseket és ítélkezünk elhamarkodottan. Hatalmas lecke volt ez mind a hármunknak, éppen ezért a gyerekeinkkel is beszélgetünk majd erről. Senki nem gon­dolta volna, hogy egy cigány férfi felesége leszek, de boldogabb vagyok, mint valaha.

A Blikk arról is megkérdezte Zsófit, vajon Gyula bácsi hogyan jönne ki férjével, hisz édesapja mindig is idősebb férfit képzelt lánya oldalára.

– Apukám szerintem csak féltésből szerette volna, ha egy idősebb férfi oldalán állapodok meg, de ha ismerné Zsoltit, nyugodt lenne, mert ő megadja nekem a biztonságot. Kor ide vagy oda, szerintem jól kijönnének, Zsolti intelligens férfi, és ő is imád sakkozni – mondta Zsófi.

Forrás: blikk.hu


Szabó Zsófi felvállalta: így néz ki fáradtan és smink nélkül – Meg fog lepődni!

Szabó Zsófi mindig hibátlan frizurával, csábos sminkkel és észvesztően szép ruhában áll a kamerák elé. Eddig! Most azonban olyan reggeli képet posztolt a Facebookon, ami bizonyítja, ő is tud fáradt lenni, és persze nem sminkben alszik.