Szabó Kármen tarolt az első forduló során

Akt.:
Szabó Kármen tarolt az első forduló során
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A megyei röplabda-szövetség immár harmadik alkalommal rendezi meg a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságot. A versenyen ismét női, férfi és vegyes párosok vehetnek részt játéktudástól és előképzettségtől függetlenül. A bajnokság első fordulójára a hétvégén a Kerekestelepi Fürdő és Lyra Beach Kempingben került sor.

A bajnokság tavalyi női kategóriájának győztese, Fehér Zsófia és a tavalyi vegyes kategória nyertese, Szabó Kármen ezúttal egy párt alkottak, végül ők vehették át az aranyérmet. A 2. helyezett a Bancsi Judit–Nagy Dorottya, a 3. a Keczeli Zsanett–Szabó Csenge lett.

A versenybizottság engedélyezte, hogy Szabó Kármen a férfiak között is induljon. Végül Nagy Mártonnal együtt olyan eredményesek voltak, hogy a mezőny valódi férfi párosait maguk mögé utasították. Az ezüstérmeket Remete László és Kiss Dávid vehették át, míg a harmadik helyre a Gyökeres Árpád–Hartman Gábor páros ért be.A második versenynapon 10 vegyes pár nevezett. A számot a Szabó Kármen–Barna Bertalan kettős nyerte, akik tavaly is többnyire együtt játszottak és az elmúlt évi tabella első két helyét foglalták el. Második helyen a Veleczki Zsuzsanna–Nagy Márton duó végzett, míg a bronzérem tulajdonosai Gégény Flóra Enikő és Remete László lettek.

A legtöbb résztvevőt delegáló egyesület az Eötvös DSE volt. A bajnokság a következő hétvégén, május 30-án és 31-én Hajdúnánáson folytatódik.

HBN
hirdetés