Helyi közélet

2015.01.31. 16:34

Megkérdeztük: Ön szerint elég rendőr van-e az utcán?

Debrecen - Kiderítettük, hogy ki mennyire tartja biztonságosnak Debrecen utcáit és tartja megfelelőnek a rendőri jelenlétet.

Debrecen - Kiderítettük, hogy ki mennyire tartja biztonságosnak Debrecen utcáit és tartja megfelelőnek a rendőri jelenlétet.

– Nem hiszem, hogy több rendőr volna szükséges az utcákra, mint amennyi jelenleg van, viszont a vasútállomás környékére jobban is ügyelhetnének esténként, mivel az nem elég biztonságos – nyilatkozott portálunknak Kacsó Attila.

Földesi Flóra szintén úgy gondolja, a vasútállomás környékére nagyobb figyelmet kellene fordítania a rendőrségnek, mivel – mint mondta – az veszélyes környék.

– Debrecen nem egy olyan veszélyes hely, ezért nem gondolom, hogy nagyobb rendőri jelenlétre lenne szükség, mint ami van. Azt viszont megfigyeltem, hogy a Bem tér környékén gyakran megfordulnak a zsaruk – válaszolta kérdésünkre Papp Dávid.

Tenkei Yvette szerint a város külső területein gondot okoz a rendfenntartás, ezért ott mindenképp szükséges lenne, hogy jobban figyeljenek a rendőrök.

 

Németi Nándor úgy véli, a menekülttábor környékén nincs elég rendőr. Megjegyezte, ő maga a Sámsoni úton lakik, ezért tudja, milyen nagy szükség volna rá, hogy azon a területen jobban vigyázzanak a biztonságra.

– Alapvetően nincs gond Debrecenben a közbiztonsággal, viszont jó volna, ha nem csak a belvárosban őriznék a rendet – fogalmazott Csordás Krisztina.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában