Szabálysértési őrizetben

Akt.:
Szabálysértési őrizetben
© Illusztráció: HBN archív
Debrecen – Egy 54 éves férfi egy üveg pálinkával akart fizetés nélkül távozni az egyik debreceni áruházból, míg egy 52 éves férfi eltiltás hatálya alatt vezetett Debrecen-Nagymacson.


Egy férfi 2015. május 15-én 14 óra 30 perc körüli időben bement a Debrecen, Kishegyesi úton található áruházba, ahol magához vett egy üveg pálinkát, majd azzal a pénztártól fizetés nélkül távozott. A biztonsági őrök visszatartották a férfit és értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök az 54 éves szakolyi lakost elfogták és lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

A Debreceni Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett egy helyi lakost, aki 2015. május 15-én 18 óra 40 perc körüli időben Debrecen-Nagymacson mezőgazdasági vontatót vezetett annak ellenére, hogy őt a bíróság 2016. július 19-ig a járművezetéstől eltiltotta. Az 52 éves férfit a rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt 3 napon belül bíróság elé állíthatja.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –