Helyi közélet

2014.07.25. 12:21

Farkasüvöltés lesz a Campuson!

Debrecen - A lokisták fémjelezte Wyrfarkas is fellép a fesztivál zárónapján.

Debrecen - A lokisták fémjelezte Wyrfarkas is fellép a fesztivál zárónapján.

Zajlik az élet a debreceni Wyrfarkas zenekar háza táján. A Dombi Tibivel és Sándor Tamással megtámogatott brigád két hete készült el két vadonatúj nótával, a dallamosan középtempós Soha nem múlik cíművel és a zúzósabb Mindig fölfelé névre keresztelt tétellel.

A dalok már megtalálhatók az ismert videomegosztó portálon, ám élőben is felcsendülnek szombaton 15 órától Debrecenben, a Campus Fesztivál Rézangyal Arénájában.

– Tavaly februárban alakult meg a mostani felállás, a kivált két ember posztjára három tag érkezett Balogh Miklós Péter és Kovács Balázs gitárosok, illetve Tamás Nándor énekes személyében – nyilatkozta a Naplónak Dombi Tibor dobos, a DVSC-TEVA „örökös” jobbszélsője. – Zeneileg hamar egy hullámhosszra kerültünk a srácokkal, s mivel ismertük őket korábbról, azt tudtuk, emberileg mire számíthatunk. A két új szerzeményre hamarosan klipet forgatunk, amelyben szerepel majd néhány illusztris vendég Debrecen zenei életéből, de a részletek egyelőre titkosak. A célunk továbbra is az, hogy jól érezzük magunkat zenélés közben és minél többet koncertezzünk. Erre legközelebb szombaton a Campus Fesztiválon kerül sor.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában