Szülinapi koncert a Perényi1-ben

Szülinapi koncert a Perényi1-ben
Debrecen – Február 13-án, szombaton ünnepli meg a Skafunderz a 7. születésnapját a Perényin.

A Skafunderz zenekart 2001-ben alapította három debreceni gördeszkás (Jónás Péter dobos, Rácz Tamás énekes, gitáros és Kiszely Sándor basszusgitáros).  A formáció kezdetben főleg punkot játszott a maga, illetve a debreceni extrém sportokat űző fiatalok örömére.

 
A 2003-as év végére a Skafunderz elérte 4-5 otthoni fellépés után, hogy a debreceni klubokban teltházas bulikat tudjon csinálni. A lágyabb dallamvilágú, de még mindig gyors alapokkal rendelkező zene, a női hallgatóságot is be tudja csábítani a rock koncertek első soraiba.

2004 – ben zenekar állandó vendége lett a Nyíregyházi Főiskola hallgatói klubjának, illetve meghívásokat kapott Hajdúszoboszlóra, Hajdúböszörménybe, és Budapestre is.

2006 januárjában a Skafunderz Németországban is fellépett osztatlan sikert aratva.

Ebben az évben indult el a zenekar saját rádiómusora, a RudyRadio azzal a céllal, hogy megismertesse Debrecennel a jamaikai zenéket.

2007 végére elkészült a zenekar harmadik nagylemeze, a „Viva la Senorita!”  Ezen az albumon a ska beatek mellett a hagyományos magyar népzene is teret kapott a „Citrusfa” című dalban. A következő év februárjában ünnepelte a Skafunderz aktív zenei életük 5. évfordulóját, egy hatalmas születésnapi buli keretében, a debreceni Lovardában.

 
2009. tavaszára készült el a Skafunderz első hivatalos videóklipje Move it címmel Czentye Balázs producer és Tokay Péter rendező közreműködésével.

-skafunerz.hu-

Szombat esti koncertjükre érdemes már 6 órára elmenni, ugyanis, gördeszkás filmvetítéssel kezdődik a program, amit a nyugat-magyarországi Ocho Macho fellépése követ. A Skafunderz koncert után Dj. SuperStereo fogja szórakoztatni a fiatalokat.

Beszélgetés a próbateremben-videó