Sűrű péntek áll a tűzoltók mögött: nem csak a 4-esen történt balesethez kellett vonulniuk

Szalagkorlátnak csapódott egy autós Kabánál
Szalagkorlátnak csapódott egy autós Kabánál - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – A Nagyállomásnál műszerfal lángolt, egy balmazújvárosi házban az esővíz gyűlt össze. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Pénteken kora reggel Püspökladányban, a Petőfi utcában egy családi ház fürdőszobájában a mosógép lángra kapott. Bár a gép teljes terjedelmében lángolt, a tűz nem terjedt át más berendezési tárgyra. A püspökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat, majd átszellőztették az épületet. A házban egy ember lakott, ő nem sérült meg.

Délelőtt Nyíradonyban, a Debreceni utcában egy ház kéményében a korom izzott. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével eltávolították az izzó részeket.

Szalagkorlátnak ütközött egy autó péntek délelőtt Kaba közelében a 4-es számú főúton. A kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és elvégezték annak feszültségmentesítését. A személygépkocsiban három ember utazott, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

k88Fotó: Matey István

Családi ház pincéjében nagy mennyiségű esővíz gyűlt össze Balmazújvároson, a Gábor Áron utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltókat péntek délután riasztották a helyszínre, akik egy szivattyú segítésével eltávolították a közel fél méter magas vizet.

A debreceni Nagyállomás melletti parkolóban egy személygépkocsi műszerfala kigyulladt tegnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodó emberek kézi tűzoltókészülék segítségével eloltották a lángokat. A tűzoltók az utómunkálatokat végezték el, majd átvizsgálták a járművet. Az eset során nem sérült meg senki – tájékoztatott a katasztrófavédelem illetékese.

HBN


Kaba - Szalagkorlátnak csapódott egy autós péntek délelőtt a 4-es számú főúton Kabánál. A balesetben ketten sérültek könnyeben, köztük - információink szerint - egy gyermek. Fotó: Matey István