Sűríti járatait a DKV a következő napokban

Akt.:
Sűríti járatait a DKV a következő napokban
© Fotó: Matey István
Debrecen – Halottak napján és az azt megelőző időszakban a DKV a Köztemető nyitva tartásához, valamint az őszi szünethez igazítja a helyi közösségi közlekedést.

Október 26. és november 4. között a 3-as és 5-ös trolibuszok, valamint a 22-es, 22Y-os, 24-es és 24Y-os autóbuszok a hosszabbított nyitva tartás miatt megváltozott menetrend szerint közlekednek – tájékoztatott a DKV Zrt.

  • Október 26-án, pénteken a járatok tanítási időszak, munkanapi menetrend szerint közlekednek. A 3-as és 5-ös trolibuszok a Köztemető nyitvatartási ideje alatt, 7 és 19 óra között a Köztemető, Főkapuig közlekednek.
  • Október 27-én, szombaton a járatok szabadnapi menetrend szerint közlekednek. A 3-as és 5-ös trolibuszok a Köztemető nyitvatartási ideje alatt, 7 és 19 óra között a Köztemető, Főkapuig közlekednek.
  • Október 28-án, vasárnap a járatok munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek. A 3-as és 5-ös trolibuszok a Köztemető nyitvatartási ideje alatt, 7 és 19 óra között a Köztemető, Főkapuig közlekednek.
  • Október 29. és 31. között, vagyis hétfőtől szerdáig a járatok tanítási szünet, munkanapi menetrend szerint közlekednek. A 3-as és 5-ös trolibuszok a Köztemető nyitvatartási ideje alatt 7 és 19 óra között a Köztemető, Főkapuig közlekednek.
  • November 1-jén, csütörtökön a járatok munkaszüneti, ünnepnapi menetrend szerint közlekednek. A 3-as és 5-ös trolibuszok a Köztemető nyitvatartási ideje alatt 7 és 20 óra között a Köztemető, Főkapuig egyedi, sűrített menetrend szerint közlekednek. A 22/22Y-os és 24/24Y-os autóbuszok ezen a napon egyedi, sűrített menetrend szerint közlekednek.
  • November 2-án, pénteken a járatok szabadnapi menetrend szerint közlekednek. A 3-as és 5-ös trolibuszok a Köztemető nyitvatartási ideje alatt 7 és 20 óra között a Köztemető, Főkapuig közlekednek. A 22/22Y-os és 24/24Y-os autóbuszok ezen a napon egyedi menetrend szerint közlekednek.
  • November 3-án, szombaton a járatok szabadnapi menetrend szerint közlekednek. A 3-as és 5-ös trolibuszok a Köztemető nyitvatartási ideje alatt 7 és 19 óra között a Köztemető, Főkapuig közlekednek. A 22/22Y-os és 24/24Y-os autóbuszok ezen a napon egyedi menetrend szerint közlekednek.
  • November 4-én, vasárnap a járatok munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek. A 3-as és 5-ös trolibuszok a Köztemető nyitvatartási ideje alatt 7 és 19 óra között a Köztemető, Főkapuig közlekednek. A 22/22Y-os és 24/24Y-os autóbuszok ezen a napon egyedi menetrend szerint közlekednek.

Az autóbuszok, trolibuszok és villamosok 2018. november 5-től ismét tanítási időszak, munkanapi menetrend szerint közlekednek.